Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kızına duygusal anlamlı doğum günü sözleri

233 izlenme

Kızına en güzel doğum günü kutlama sözleri, mesajlar, resimli söz

Güneş kadar sıcak…
Kar tanesi kadar berrak…
Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle..
iyi ki doğdun canım kızım.

İYİ Kİ DOĞDUN CANIM KIZIM
iyi ki DOĞDUN, iyi ki VARSIN CANIM KIZIM


***
Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa,
Her doğan güneş sana onu getirsin.
Doğum günün kutlu olsun yüreği altın canım kızımmmm.
***
Prensesim güzel kızım doğum günün kutlu olsun.   Her istediğin gönlünce olsun, Yeni yaşın hayırlı olsun bir tanem seni çok seviyorum canım benim. iyi ki doğdun Canım Kızım

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor kızım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

iyi ki doğdun Canım Kızım
iyi ki doğdun iyi ki varsın Canım Kızım

Doğduğun gün daha dün gibi olsa da artık kocaman bir kız oldun. Ancak her zaman benim küçük bebeğim olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü kutluyorum.

Her ne kadar kızımız bizim doğum günlerimizi hatırlamıyor olsa da annesi ve babası onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum gününü kutlarız melek kızımız.

Senin kadar sevgi dolu ve tatlı bir kız bir daha dünyaya zor gelir ve ben senin gibi muhteşem bir kız ile mükafatlandırılmam sebebiyle çok şanslı olduğuma inanıyorum.

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak “hayat katar” yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

Bir gün değil her gün mutlu olman dileklerimle. Beraberce nice mutlu senelere bir tanecik kızım.

Etiketler:
Güneş resimli, Kızına en anlamlı doğum günü kutlama mesajı, kızıma anlamlı yazılı doğum günü mesajı,kizina dogum gunu tebrik mesaji,ad günü mesajı kız çocuğuna,doğum günü kutlama sözü kızıma,kızına resmli içinde güneş olan doğum günü mesajı, kızına dogum gunu kartı