Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Canım Kızım, Bitanem doğum günün kutlu olsun

278 izlenme

Kızıma en güzel anlamlı doğum günü mesajları, resimli yazılar, gif mesaj

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, CANIM KIZIM

Canım kızım bitanemmm.
Doğum günün kutlu olsun. Neden mi bu saatte erken kutluyorum, anneler unutmaz çocuğunu dünyaya getirdiği o anı ama ben bir gün önceden yaşamaya başladım o anı yaşamaya ve dün kutladım güzel gözlümün doğum gününü iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın gurbette kelimeler kifayetsiz kalıyor canım kızım.

doğum günün kutlu olsun canım kızım

Doğduğun anda etrafta birden kelebekler uçuşuyordu ve o kelebekler daha sonra hiç bizim yanımızdan eksik olmadı. Senin gibi bir kızımız olduğu için ne kadar mutlu olsak az. Nice ve kendin gibi güzel yaşlara kızım.

Dünyamızdaki en değerli şey, canımız, iyi ki dünyaya geldin. Seninle her şey güzel oluyorken sen olmadığında hiçbir şeyin keyfi, eğlencesi ve değeri olmuyor. Mutluluğun kendi güzelliğin gibi her zaman daim olsun. Doğum günün de kutlu olsun.

iyi ki doğdun Canım Kızım

-Koskocaman bir güneş doğdu bugün yıllar öncesinde. Küçücük bir kız ağlıyordu ama sonra hiç ağlamadı çünkü o her zaman mutlu olmasını bildi ve sevdiklerine de büyük mutluluklar yaşatabildi. Gözümüzde hiçbir zaman büyümeyecek olmana rağmen yeni yaşını kutlar ve tebrik ederiz.

-Kızım, meleğim, canım, biricik annem. Sen ne kadar büyük oldun böyle, yıllar seninle ne çabuk geçti gitti. Ama canım kızım, annenin gözünde sen her zaman küçücük bir bebeksin hâlâ. Yeni yaşında mutluluk ve sağlık diliyorum.

iyi ki doğdun Canım Kızım

Sevgin dünyadaki en değerli şeydir benim için. Sana karşı olan sevgim o kadar büyük ki yaşamımın merkezinde sadece sen yer alıyorsun. Canım kızım, sen doğduktan sonra benim hayatım her zaman daha anlamlı olabildi. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.

Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, canım kızım, doğum gününü en içten şekilde kutlarım.

İYİ Kİ DOĞDUN CANIM KIZIM
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM KIZIM

-En büyük sevgim yaşamda sadece sana karşı oldu değerli kızım benim. Senin mutluluğun için yaşamda her şeyi yapabilirim ve her zaman gülmeni, mutlu olmanı, kendini iyi hissetmeni isterim. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun!

-Hayatımıza anlam katan kızım, yeni yaşının da senin gibi güzel olmasını diliyorum. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ediyorsun, daha nice yaşlara!

-Doğduğun gün daha dün gibi olsa da artık kocaman bir kız oldun. Ancak her zaman benim küçük bebeğim olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü kutluyorum.

-Her nefes aldığımda seni ne çok özlüyorum canım kızım, sen benim yolunu gözlediğim bebeğim, her zaman beşikte annesini bekleyen bebeğim, ellerimi tutmadan hiçbir yere gitmediğim biricik yavrumsun. Annen seni ne kadar çok seviyor ki bunu anlatacak kelime bulamıyor. Nice yaşlara güzel kızım.

Etiketler:
Anneden gurbetteki kızına doğum günü kutlaması, doğum gününü erken kutlayan anne mesajı,anne doğum günü resimli kutlama mesajı,
kızına doğum günü kutlaması


SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.