Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

8 Mart Dünya kadınlar günü kutlaması

1.553 izlenme

8 Mart Dünya kadınlar günü kutlama resimli mesajlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Bu özel gün, kadınların tarih boyunca kazandıkları hakları anma, eşitlik mücadelesini güçlendirme ve toplumsal farkındalığı artırma amacıyla kutlanır. Hayatlarındaki güçlü kadınların gününü kutlamak isteyenler için sevgiliye, anneye, eşe en anlamlı Kadınlar Günü mesajlarını bir araya getirdik:

  1. Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… ‘Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun!
  2. Hayata ve şiddete karşı mücadele veren tüm savaşçı kadınların günü kutlu olsun!
  3. Kadınlar, birbirlerine destek olduğunda mucizeler yaratır. İşte bu yüzden 8 Mart, birlikte olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatır bize. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun! Kadınlar, birlikte daha güçlüdür.
  4. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.
  5.  Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
  6.  Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.
  7. Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.

Kadınlar, iş dünyasında yıldızlar kadar parıldarlar ve ilham kaynağı olurlar. Sizlerin ışığını kutluyoruz. 8 MART KADINLAR GÜNÜ ile eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi diliyorum. Her zaman sabır, şefkat ve sıcaklığıyla dünyaya anlam katan en değerli varlıksınız, Kadınsınız! 

.

8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun

.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun

Her kadın bir çiçektir.
8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun


SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.